Future Scope slavi 21. godišnjicu postojanja

Future Scope, višestruko nagrađivani i najdugovječniji hrvatski klupski program 21. godišnjicu postojanja proslavit će spektakularnim dvodnevnim techno eventom koji će se održati na zagrebačkom Jarunu 12. i 13. svibnja uz najjača gostovanja do sada!

Future Scope, višestruko nagrađivani i najdugovječniji hrvatski klupski program 21. godišnjicu postojanja proslavit će spektakularnim dvodnevnim techno eventom koji će se održati na Zagrebačkom Velesajamu 12. i 13. svibnja uz najjača gostovanja do sada!

Impresivan line-up u petak 12. svibnja otvaraju Jeff Mills i Derrick May, osnivači i legende detroit techno zvuka, čija je revolucionarna produkcija oblikovala glazbenu industriju i inspirirala generacije umjetnika.
Oboje su prepoznatljivi po svojim glazbenim inovacijama koje su doslovno definirale žanr.
JEFF MILLS je jedan od najznačajnijih producenata modernog doba, suosnivač Underground Resistancea i jedan od glavnih aktera u definiranju techno glazbe. Kao jedan od pionira umjetnosti miksanja na tri i više gramofona, Mills je poznat i po nadimku The Wizard koji je dobio koristeći u svojim setovima više od 70 ploča na sat!

DERRICK MAY je doslovno techno institucija i suosnivač The Belleville Three (skupa s Juan Atkinsom i Kevin Saundersonom) koji je stvorio "detroit techno".
Njegove pjesme "Strings of Life", "Nude Photo" i "The Dance" techno su klasici koji se i danas puštaju u klubovima i na festivalima. Techno nostalgičari bit će sretni jer na line-upu u petak svoje mjesto našli su i doajeni hrvatske techno glazbe Petar Dundov i DJ Kiki.

PAUL KALKBRENNER, jedno od najvećih imena suvremene elektroničke glazbe, nastupit će na rođendanskom eventu Future Scope u subotu 13. svibnja.
Kalkbrenner je pionir njemačke techno scene s bogatim diskografskim opusom, a njegova najuspješnija pjesma "Sky and Sand" postala je veliki hit u Njemačkoj i svijetu te se pojavila u kultnom njemačkom filmu "Berlin Calling".
Njegovi live nastupi su nezaboravni, a Kalkbrenner je redovan izvođač na najprestižnijim eventima poput Coachelle i Tomorrowland festivala.

Na ovom eventu u Zagrebu će se pridružiti i domaće techno snage Dj Jock, Shipe i Neroa.

Kupi karte odn. ulaznice za Future Scope w. PAUL KALKBRENNER, JEFF MILLS, DERRICK MAY @ Zagrebački Velesajam, 12.05.2023. u Zagrebačkom Velesajamu, Zagreb